Kisteherautó bérlés Budapest

A furgon bérlés vagy kisteherautó bérlés Budapesten még sosem volt ennyire egyszerű. Küldetésünk az, hogy a legjobb autókölcsönzési megoldást nyújtsuk elfogadható áron. Célunk egy olyan autókölcsönzési szolgáltatás nyújtása, amely meghaladja az ügyfelek elvárásait.

A kisteherautó bérlés a legegyszerűbb és a legköltséghatékonyabb döntés amikor olyan alakalom adódik az életben, hogy egy adott nagy méretű tárgyat el kell szállítani valahová. Vagy éppen a saját költözésünket szeretnénk megoldani. A furgon bérlés sokkal kézenfekvőbb lehet Önnek mint egy tehertaxi, ha Ön végzi a fuvarozási munkálatokat.

Kisteherautó bérlés előtt

Furgon vagy kisteherautó bérlés előtt mindig gondolja át, hogy valójában mekkora raktérrel rendelkező teherautót szeretne bérelni. Vegye figyelembe a jármű teherbírását is.

Tervezze meg a teljes bérlet időtartalmát és számolja ki a költségeket. Válassza ki az Önnek megfelelő kisteherautót és telefonáljon, foglaljon időpontot.

Ennyi az egész. Akár hétvégén, vasárnap is! Semmi felesleges papírmunka, 5 perc, és el is hajthat a kiválasztott autóval. Mindezt pénztárcabarát áron. Autóink a rendszeres karbantartásnak köszönhetően kifogástalan műszaki állapotúak. Mind kívül, mind belül tökéletesen tiszták. Minden használat után fertőtlenítjük őket, így a vírusos időszakban is biztonsággal bérelhet nálunk! Szabad autóink és időpont foglalás miatt hívjon minket bizalommal:

Citroen Jumper

kisteherautó bérlés

Megbízható
Klíma
Gyönyörű állapotú
Alacsony fogyasztás
Raktér hossza 3.6 m.
Magasság 1.95 m.
Szélesség 1.85 m.

Bérleti díj:

17 000. -/nap (min 2 nap)

Kaució:

150 000.-

 • Kategóriák

 • 0
  Márka
  0
  Ügyfél évente
  0
  Év tapasztalat
  Azonnali hívás